Всеукраїнський науково-виробничий журнал «Пожежна та техногенна безпека» основну увагу приділяє питанням організації протипожежного та техногенного захисту об’єктів незалежно від форм власності, пожежно-технічній підготовці робітників та службовців, наданню допомоги особам, відповідальним за організацію пожежної та техногенної безпеки на об’єктах, роботі об’єктових, громадських та добровільних протипожежних формувань на виробництві, у місцях з масовим перебування людей (лікарні, школи, навчальні заклади тощо), коментуванню та роз’ясненню нових основних нормативно-правових документів з питань пожежної безпеки.
У виданні постійно висвітлються впровадження новітніх систем та засобів автоматичного виявлення та гасіння пожеж, сучасних наукових розробок.
Неодмінний атрибут видання — актуальні інтерв’ю з провідними фахівцями протипожежного ринку України.
Також публікуються плакати на протипожежну тематику та тематичні підбірки «Запитували — відповідаємо», «На допомогу вчителю» тощо.
Журнал видається щомісяця (12 номерів на рік) обсягом 40 повноколірних сторінок.

РОЗЦІНКИ НА РЕКЛАМУ:

4-та стор. обкладинки